Vacature Postbezorger

Postbezorger in Zierikzee

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een postbezorger/postbezorgster in Zierikzee en omstreken!

Vind jij het heerlijk om in de frisse buitenlucht te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

wat bieden wij jou
  • Salaris van €13,27 bruto per uur (vanaf 21 jaar)
  • Werken in de buitenlucht
  • Werktijden tussen 11:00 en 17:00 van di t/m za
  • Een baan voor de langere tijd
  • Zierikzee
wie ben jij

Jij houdt ervan om buiten aan het werk te zijn en bent niet van suiker. In ons kikkerlandje regent het regelmatig. Maar ook dan zorg jij, bikkel als je bent, ervoor dat bij mensen de post op de deurmat valt. Het is een baan met veel verantwoordelijkheden, veel vrijheid en flexibiliteit.

wat ga je doen

Vanuit huis stap jij op je fiets richting het depot bij jou in de buurt. Hier kun je vanaf 10:00u jouw post ophalen. Vervolgens ga je deze rondbrengen in jouw buurt. Vóór 18:00u dient de post bij de mensen op de deurmat te liggen.

Verder ben jij flexibel om te bepalen hoe laat je deze rond brengt. Daarbij wordt een flexibele houding van je verwacht, ook als het slecht weer is. Het is van belang dat de mensen hun post tijdig ontvangen.

  • Post bezorgen op een (eigen) stevige fiets
  • Vrijheid in je werktijden zolang de post voor 18:00 bezorgd is
waar ga je werken

Je werkt 2 tot 4 uur per dag in je eigen buurt en bent actief bezig. Dankzij jou zullen de buurtbewoners tijdig hun post in de brievenbus ontvangen.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel! Voor vragen kan jij bellen of een bericht sturen naar 0657033593 of 0113274815. Vragen via de mail kunnen ook gesteld worden bij giorgia.di.colandrea@nl.randstad.com.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:postbezorger
Startdatum:04-01-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:13 – 13
Uren per week:25 – 25

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via giorgia.di.colandrea@nl.randstad.com of 0657033593 / 0113274815. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zierikzee
  2. Postbezorger Randstad 04-01-2024

Bekijk ook andere vacatures