Vacature Penningmeester en Algemeen Bestuursleden

Penningmeester en Algemeen Bestuursleden in Zierikzee

Van diverse leden van het bestuur van het Odensehuis loopt binnenkort de zittingstermijn af en dat geeft ruimte aan nieuwe bestuursleden. En dat is bepaald geen saaie job!

Ben jij iemand die; affiniteit heeft met mensen met (beginnende) dementie en hun naasten, zich met hart en ziel kan inzetten voor deze doelgroep, het leuk vindt om met vrijwilligers te werken, Die wil werken in een omgeving waar geen dag hetzelfde is.

Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers!

Het Odensehuis bestaat bij de gratie van enthousiaste vrijwilligers. Binnen het Odensehuis werken wij met welzijnsvrijwilligers en organisatievrijwilligers. Welzijnsvrijwilligers zijn er primair voor de bezoekers. Organisatievrijwilligers kunnen ook zelfstandig een dag (deel) het Odensehuis draaien. Er moet naast de aandacht voor onze deelnemers achter de schermen ook behoorlijk veel werk verzet worden. Dan kan je denken aan het maken van de nieuwsbrief, het organiseren van open dagen, het bijhouden van de website en sociae media, een bijdrage leveren aan het dementievriendelijk maken van Schouwen-Duiveland, ambassadeur zijn etc. Ervaring met het werken met mensen met dementie is niet nodig. Wij hebben op dit moment grote behoefte aan vrijwilligers. Je hebt minimaal 3 uur per week tijd voor ons.

Telefoon & E-mail

Bezoekadres Grevelingenstraat 2 4301 XX ZierikzeeFunctie:penningmeester & algemeen bestuursleden
Startdatum:09-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:3 – 3

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Odensehuis Schouwen-Duiveland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zierikzee
  2. Penningmeester en Algemeen Bestuursleden Stichting Odensehuis Schouwen-Duiveland 09-12-2023

Bekijk ook andere vacatures