Ontwerp omgevingsvergunning voor het produceren van emulgatoren, stabilisatoren en extruder producten voor de levensmiddelenindustrie, Industrieweg 21 in Zierikzee

Aanvraag voor milieuvergunning

Zaakomschrijving: Ontwerp omgevingsvergunningZaaknummer: Z2023-00000544Ontwerp Omgevingsvergunning: 6 april 2024 Ontwerp omgevingsvergunning voor het produceren van emulgatoren, stabilisatoren en extruder producten voor de levensmiddelenindustrie, Industrieweg 21 in Zierikzee Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland willen een omgevingsvergunning verlenen aan Palsgaard Netherlands B.V., Industrieweg 21 in Zierikzee. Het gaat om een vergunning op basis van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en gaat om het produceren van emulgatoren, stabilisatoren en extruder producten voor de levensmiddelenindustrie. U kunt de ontwerp omgevingsvergunning bekijken van 6 april 2024 tot en met 17 mei 2024 bij de publieksbalie van de gemeente Terneuzen, Stadhuisplein 1 in Terneuzen, van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.30 uur en/of tijdens openingstijden in het gemeentehuis van Schouwen-Duiveland, Laan van St. Hilaire 2 in Zierikzee. U kunt de ontwerp omgevingsvergunning ook digitaal bekijken. Onderaan de pagina van deze link kunt u filteren op bedrijf, dan kunt u “Palsgaard Netherlands B.V. – Industrieweg 21 Zierikzee – ontwerp oprichting” aanklikken om de ontwerp omgevingsvergunning te bekijken. Mocht de link niet werken, dan kunt u de ontwerp omgevingsvergunning ook bekijken door naar de website van RUD Zeeland te gaan (www.rud-zeeland.nl). U klikt daar op “Actueel” en u klikt vervolgens op “Lopende besluiten”. Onderaan die pagina kunt u filteren op bedrijf, dan kunt u “Palsgaard Netherlands B.V. – Industrieweg 21 Zierikzee – ontwerp oprichting” aanklikken om de ontwerp omgevingsvergunning te bekijken. U kunt tot en met 17 mei 2024 schriftelijk reageren op de ontwerp omgevingsvergunning bij RUD Zeeland, Postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Dit heet het indienen van een zienswijze. Hierbij kunt u aangeven dat uw persoonlijke gegevens niet bekend worden gemaakt. In dezelfde periode kunt u ook mondeling reageren op de ontwerp omgevingsvergunning. Hiervoor moet u eerst een telefonische afspraak maken. Wanneer u vragen heeft over deze ontwerp omgevingsvergunning, kunt u contact opnemen met RUD Zeeland (tel. 0115 – 745 100). Ook kunt u hier terecht voor een mondelinge toelichting op de stukken. De ontwerp omgevingsvergunning staat geregistreerd onder kenmerk: Z2023-00000544.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Zierikzee. Bekijk alle Bekendmakingen zierikzee in .

https://zierikzeekrant.nl/bekendmakingen-zierikzee/

Deel dit bericht:

Redactie Zierikzeekrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Zierikzeekrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Zierikzee.

Gerelateerde berichten