Vacature Metselaar

Metselaar in Zierikzee

✓ Uiteenlopende werkzaamheden

  • ✓ Meedenkend aannemersbedrijf

  • ✓ Werkzaam in heel Zeeland

  • ✓ Hoogwaardig vakmanschap

Ben je op zoek naar een baan als metselaar in Zeeland? Bij Bouwbedrijf Quant hebben we een uitdagende vacature voor een metser beschikbaar. Deze vacature biedt de kans om te werken aan diverse bouwprojecten in een dynamische en ondersteunende werkomgeving, wat ideaal is voor wie een baan als metselaar zoekt. Als onderdeel van ons team krijg je de kans om aan zowel traditionele als moderne bouwprojecten te werken, waarbij jouw expertise en vakmanschap centraal staan.

Onze vacature voor een metselaar is gericht op iemand met een passie voor metselwerk en ervaring met oude en monumentale panden. We zoeken een ambachtelijke metselaar die bijdraagt aan het behoud van ons cultureel erfgoed. Bij ons bedrijf werk je in een goede en collegiale sfeer met uitzicht op een vast contract. Solliciteren als metselaar betekent dat je deel wordt van een team dat zich inzet voor vakmanschap en kwaliteit. Werken als metselaar bij ons biedt een unieke kans om je vaardigheden te ontwikkelen in uitdagende projecten. Deze vacature voor een metser is een uitstekende gelegenheid om je carrière verder te ontwikkelen.

Werken aan interessante projecten als metselaar

Werken als metselaar bij ons betekent dat je betrokken bent bij het onderhouden en restaureren van monumentale panden in de omgeving van Zierikzee. Deze baan als metselaar is bijzonder interessant als je op zoek bent naar banen in de renovatie , waarbij je unieke projecten met historische waarde onder handen neemt. Als metselaar draag je bij aan het behoud en de restauratie van cultureel erfgoed, een werk dat zowel voldoening geeft als uitdagend is.

Andere banen bij ons bedrijf

Zo kun je bijvoorbeeld solliciteren als stenenlegger of op andere gespecialiseerde posities binnen ons bedrijf. Elke vacature bij ons biedt unieke kansen en uitdagingen, perfect voor wie een baan als metselaar ambieert.

Ben je enthousiast en klaar om te solliciteren als metselaar? Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden naar je volgende carrièrestap als metselaar. Neem vandaag nog actie en zet de eerste stap naar een boeiende baan als metselaar bij ons bedrijf!Functie:metselaar
Startdatum:30-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Quant Zierikzee via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zierikzee
  2. Metselaar Bouwbedrijf Quant Zierikzee 30-01-2024

Bekijk ook andere vacatures