GEMEENTEBLADVerleende reguliere omgevingsvergunning voor het plaatsen van een nieuwe poederpastalijn, Straalweg 4 in Zierikzee

Aanvraag voor Natuur en milieu | Organisatie en beleid

Zaakomschrijving: OmgevingsvergunningZaaknummer: Z2023-00008199.OmgevingsvergunningBurgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland hebben Zeelandia H.J. Doeleman B.V., gelegen aan Straalweg 4 in Zierikzee, een omgevingsvergunning verleend voor verschillende veranderingen, waaronder het plaatsen van een nieuwe poederpastalijn; het plaatsen en het vervangen van diverse koelinstallaties; en het veranderen van een productiehal naar een opslaglocatie van emballage.U kunt de omgevingsvergunning bekijken tot en met 22 juli 2024 bij de publieksbalie van de gemeente Terneuzen, Stadhuisplein 1 in Terneuzen van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.30 uur en/of tijdens openingstijden in het gemeentehuis van Schouwen-Duiveland, Laan van St. Hilaire 2 in Zierikzee. U kunt de omgevingsvergunning ook digitaal bekijken. Onderaan de webpagina van deze link kunt u filteren op bedrijf, dan kunt u “Zeelandia H.J. Doeleman B.V. – Straalweg 4 Zierikzee – nieuwe poederpastalijn” aanklikken om de omgevingsvergunning te bekijken. Mocht de link niet werken, dan kunt u de omgevingsvergunning ook bekijken door naar de website van RUD Zeeland te gaan (www.rud-zeeland.nl). U klikt daar op “Actueel” en u klikt vervolgens op “Lopende besluiten”. Onderaan die pagina kunt u filteren op bedrijf, dan kunt u “Zeelandia H.J. Doeleman B.V. – Straalweg 4 Zierikzee – nieuwe poederpastalijn” aanklikken om de omgevingsvergunning te bekijken. Wanneer u hier belang bij heeft, kunt u tot en met 22 juli 2024 schriftelijk bezwaar maken tegen deze omgevingsvergunning. Dat kan bij Gemeente Schouwen-Duiveland, Postbus 5555, 4300 JA Zierikzee. Op het bezwaarschrift moeten uw naam en adres vermeld staan. Ook moet duidelijk zijn tegen welk besluit u bezwaar maakt en waarom. Daarnaast moeten op het bezwaarschrift de datum en uw handtekening staan. Alleen wanneer u een bezwaarschrift heeft ingediend, kunt u een voorlopige voorziening aanvragen. Met een voorlopige voorziening kan de activiteit niet beginnen voordat over uw bezwaarschrift is besloten. U kunt een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West Brabant, locatie Breda, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. U kunt ook online een voorlopige voorziening aanvragen via de website: https://www.rechtspraak.nl/. Voor meer informatie kunt de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 15 53. Voor de behandeling van het verzoek moet u griffierecht betalen. Wanneer u vragen heeft over deze omgevingsvergunning, kunt u contact opnemen met RUD Zeeland (tel. 0115 – 745 100). Ook kunt u hier terecht voor een mondelinge toelichting en kopieën van de stukken. De omgevingsvergunning is geregistreerd onder kenmerk: Z2023-00008199.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Zierikzee. Bekijk alle Bekendmakingen zierikzee in Zierikzee.

https://zierikzeekrant.nl/bekendmakingen-zierikzee/

Deel dit bericht:

Redactie Zierikzeekrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Zierikzeekrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Zierikzee.

Gerelateerde berichten