GEMEENTEBLADOntvangen aanvraag omgevingsvergunning voor het uitbreiden van de zijgevel op het perceel Baak van Zierikzee 28, 3826 HA Amersfoort

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Aanvraag vergunning voor het uitbreiden van de zijgevel op het perceel Baak van Zierikzee 28, 3826 HA AmersfoortDe Gemeente Amersfoort heeft op 22-03-2024 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het uitbreiden van de zijgevel op het perceel Baak van Zierikzee 28, 3826 HA Amersfoort, met kenmerk CLZ-00011501.Waarom publiceert de gemeente dit bericht?Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning?De gemeente neemt waarschijnlijk voor 17-05-2024 een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.Meer informatieU kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente. Dit kan via het telefoonnummer 14033.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Zierikzee. Bekijk alle Bekendmakingen zierikzee in .

https://zierikzeekrant.nl/bekendmakingen-zierikzee/

Deel dit bericht:

Redactie Zierikzeekrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Zierikzeekrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Zierikzee.

Gerelateerde berichten