Vacature Fris Talent Accountancy of Bedrijfseconomie

Fris Talent Accountancy of Bedrijfseconomie in Zierikzee

HBO Accountancy

Heb jij je hbo-opleiding in de richting van accountancy of financial & control en zoek je een baan? Dan komen we graag met jou in contact.

Wie zoeken we?

WEA Zuid-West is op zoek naar fris talent in de functie van junior assistent accountant. Jij bent een kei met cijfers, je bent op je plaats in een (jong)team. Daarnaast heb je affiniteit met ICT en ben je commercieel ingesteld.

Wat bieden we?

Wij bieden je een leerzame plaats in een jong team, met goede arbeidsvoorwaarden. Bovendien bieden we een salaris wat past bij jouw opleiding en eventuele ervaring.

Heb je interesse in deze functie? Richt dan je CV met motivatie aan of solliciteer direct via onderstaand formulier.Functie:fris talent accountancy bedrijfseconomie
Startdatum:07-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WEA Registergoed III via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zierikzee
  2. Fris Talent Accountancy of Bedrijfseconomie WEA Registergoed III 07-01-2024

Bekijk ook andere vacatures