Vacature Doktersassistent Poli Kindergeneeskunde en Gynaecologie

Doktersassistent Poli Kindergeneeskunde en Gynaecologie in Zierikzee

Doktersassistent poli Kindergeneeskunde en Gynaecologie

Solliciteer op deze job

Waar ben je naar op zoek?

Doktersassistent poli Kindergeneeskunde en Gynaecologie

 • MBO
 • Goes + Vlissingen + Zierikzee
 • Overige zorgfuncties

Doktersassistent poli Kindergeneeskunde en Gynaecologie

Beschrijving

Ben jij een doktersassistent of verpleegkundige die om (medische) redenen geen patiëntgebonden zorg meer kan uitvoeren? Lees dan gauw verder. Bij Adrz doet jouw werk ertoe, zowel voor alle patiënten in Zeeland als voor bezoekers en natuurlijk je collega's. Dit is je kans bij Adrz.

Zet de patiënt centraal als Doktersassistent
Daar draag jij aan bij. Als doktersassistent poli Kindergeneeskunde en Gynaecologie, werk je afwisselend op beide poliklinieken. De taken die de doktersassistent uitvoert zijn gericht op het ondersteunen van de specialisten, door middel van een goede voorbereiding en afhandeling van de spreekuren. Het ontvangen, informeren, de voorlichting van patiënten en het maken van afspraken behoren tot jouw hoofdtaken. Op de poli Gynaecologie ondersteun je ook tijdens de spreekuren van de specialist. Geen dag en geen dagdeel zijn hetzelfde. De ene ochtend sta je patiënten te woord, geef je uitleg over bepaalde onderzoeken en plan je afspraken in. In de middag neem je de telefoon op en heb je wisselende administratieve taken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een efficiënte organisatie van de poliklinische zorg. Je ziet uitdagingen in het inrichten van administrative processen rondom deze patiëntenzorg.

Als doktersassistent ben je het aanspreekpunt voor patiënten en hun contactpersonen, artsen en andere collega's. Naast de basistaken is er ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of mee te werken in extra taken. Met jou als positieve, sociale en betrouwbare doktersassistent willen we onze zorg verbeteren. Zeker als jij:

 • het als uitdaging ziet om elke dag de beste zorg voor de patiënt te leveren met collega's en daarnaast bij te dragen aan een goede sfeer op de afdeling;
 • goed kan samenwerken met collega's en andere disciplines;
 • een stabiele factor in het team bent, proactief bent, feedback durft te geven en ontvangen, flexibel en stressbestendig bent.

Sta midden in de maatschappij bij Adrz
De 'Zeeuwse' patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met 2.250 medewerkers, 180 medisch specialisten en 140 vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.

Onmisbaar in de zorg
Betrouwbaar, gastvrij en toegewijd. Daar kun jij je helemaal in vinden als doktersassistent. Helemaal wanneer je elke dag de patiënt weer kunt helpen. En daar komt nog bij dat je het best te beschrijven bent als flexibel, gastvrij en betrokken en daarnaast beschikt over een goed communicatief vermogen. Dit vragen we:

 • een klantgerichte en vriendelijke houding zowel naar patiënten als collega's;
 • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • je bent oplettend en accuraat;
 • je bent iemand die goed kan samenwerken en initiatief toont;
 • een diploma doktersassistent of verpleegkundige op MBO-4 niveau. Met een korte bijscholing stomen we jou als verpleegkundige klaar voor deze boeiende functie.

Zorgvuldig op jouw wensen afgestemd
Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als Doktersassistent bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:

 • een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer;
 • allerlei opleidingsmogelijkheden. Zo staan er verschillende (online) opleidingen voor je klaar via onze Adrz-academie;
 • ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het T-tagtarief.

Voor een gediplomeerde doktersassistent:

 • een bruto maandsalaris tussen € 2.279,- en € 3.276,- (FWG 35) op basis van een 36-urige werkweek. Per 01-06-2024 vindt een CAO-een jaarcontract voor 24 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • 8,33% vakantiegeld, 144 vakantie-uren en 57 PLB-uren (Persoonlijk Levensfase Budget) op fulltime basis;
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Werken in de zorg komt steeds dichterbij
Bij Adrz maken we zorg toegankelijk. En daar draag jij als doktersassistent aan bij. Ben jij die doktersassistent, die bij Adrz wil werken en ben je enthousiast en geïnteresseerd geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan zeker vóór zondag 24 maart 2024 . En daarna? Dan:

 1. Ontvang je na de sluitingsdatum zo snel mogelijk een reactie van ons.
 2. Volgt er een kennismakingsgesprek, deze zullen plaatsvinden op dinsdag 2 april of donderdag 4 april.
 3. Er wordt een tweede selectie gehouden en zij kunnen een paar uur mee draaien op de poli, deze zullen plaatsvinden in de tweede week van april (8 t/m 12 april in overleg).
 4. Het nagaan van referenties is een onderdeel van de procedure.
 5. Volgt er evt. nog een tweede gesprek.
 6. Ontvang je een voorstel met de arbeidsvoorwaarden en heb je een gesprek met een HR service medewerker.

Laat het weten via of . vertelt je er graag meer over. Of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega's via of . We hopen je snel te verwelkomen in ons team.

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie.

Nieuwe collega's vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.


Lees volledige vacature

Om je alvast goed voor te bereiden op je start in ons ziekenhuis, nodigen wij je uit om deel te nemen aan ons online introductieprogramma.


Adrz

's Gravenpolderseweg 114
4462 RA GoesFunctie:doktersassistent poli kindergeneeskunde gynaecologie
Startdatum:09-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2279 – 3276
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zierikzee
 2. Doktersassistent Poli Kindergeneeskunde en Gynaecologie Admiraal De Ruyter Ziekenhuis 09-03-2024

Bekijk ook andere vacatures