Vacature Chauffeur C

Chauffeur C in Zierikzee

IQ Select

Vrachtwagenchauffeur C

Job Description

Wat wij vragen

Wat wij bieden

Word een deel van ons succesverhaal! Onze sprankelende organisatie, met zeventien vestigingen in heel Nederland, heeft jou nodig als Chauffeur C. Of je nu een doorgewinterde expert bent of een frisse start maakt, wij verwelkomen kandidaten van alle ervaringsniveaus. Als lid van ons team lever je voedsel en drank aan horecagelegenheden en kun je rekenen op mooie toeslagen als beloning voor je inzet. Jouw passie voor logistiek en onwankelbare toewijding voor klanttevredenheid zijn bij ons van onschatbare waarde. Sluit je aan bij ons en breng jouw rijvaardigheden in om de horeca een glimlach te bezorgen!

Wat maakt jouw rol speciaal:

 • Je levert essentiële voedsel- en drankproducten aan hotels, cafés, restaurants, kantines en bedrijven, en dat maakt jou tot de held van de horeca.
 • Klantgerichtheid en een gezellige werksfeer staan bij ons hoog in het vaandel, jij bent degene die deze waarden meeneemt in je vrachtwagen.
 • Jij begint jouw dag fris en fruitig tussen 5.00 en 07.00 en na ongeveer 12 adressen op een vaste route zit jouw dag er als C chauffeur weer op.

Wat bieden wij jou:

 • Bij ons geen luchtkasteel, maar een vaste baan bij een gewaardeerde en gezellige werkgever.
 • Je eigen sleutel tot succes: de mogelijkheid om een vaste route en wagen toegewezen te krijgen voor een gestroomlijnde planning.
 • Werken van maandag tot en met vrijdag, met als kers op de taart de optie om twee keer per maand ook op zaterdag te schitteren.

Interesse?

Grijp deze kans en bel ons direct op . Als bellen niet jouw voorkeur heeft, stuur dan je cv naar .

Toch liever ander werk? We hebben genoeg vacatures die perfect bij jou passen. Kom gerust eens op de koffie!

IQ Select de supermarkt van de vaste banen in het transport!

Op zoek naar de perfecte vaste baan in transport? Zoek niet verder! IQ Select staat voor je klaar. Wij zijn dé supermarkt voor transportbanen, en we willen jou helpen om je droombaan te vinden bij de mooiste opdrachtgevers.

Wat maakt IQ Select anders? We begrijpen dat jouw baan meer is dan alleen werk. Het is een deel van jouw leven en carrière. Daarom gaan we verder dan simpelweg cv's matchen. We leren jou persoonlijk kennen - jouw vaardigheden, ambities en wat jou uniek maakt. Zo kunnen we je verbinden met een werkgever die niet alleen bij je past, maar die je ook de kansen en groei biedt die je verdient.

Bij IQ Select draait het om tevredenheid. Onze reputatie is gebouwd op succesverhalen van zowel werkzoekenden als werkgevers. We zijn jouw brug naar die geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk. Alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe vaste baan.

Klaar om de volgende stap te zetten? IQ Select staat voor je klaar. Jouw toekomst in transport begint hier en nu!

Functie eisen
 • Een geldig C-rijbewijs.
 • Bestuurderskaart en Code 95
 • Ervaring als chauffeur is een pre.
 • Flexibiliteit om op zaterdagen te werken.
 • Administratieve vaardigheden.
 • Klantgerichte houding en goede communicatieve vaardigheden.

Location: Zierikzee, NL


Functie:chauffeur c
Startdatum:10-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zierikzee
 2. Chauffeur C IQ Select 10-02-2024

Bekijk ook andere vacatures