Vacature Beleidsmedewerker

Beleidsmedewerker in Colijnsplaat

a A

Beleidsmedewerker

Vacaturenummer: 2410

Niveau:

Locatie: Cleijenborch

Wij zoeken een energieke en enthousiaste collega die breed inzetbaar is, goed kan organiseren en van aanpakken weet. Dit doe je rondom verschillende onderwerpen die spelen in de snel veranderende wereld in de zorg voor ouderen zoals: Langdurige zorg Thuis, samenwerken met het netwerk, werken aan kwaliteit, anders werken met technologische innovaties en digitale zorg. Je werkt onder andere samen met teamleiders, verpleegkundigen en management. Je geeft woorden aan datgene wat je hebt opgehaald uit de praktijk.

Jouw rol als beleidsmedewerker

Als Beleidsmedewerker ben je verantwoordelijk voor de beleidsontwikkeling en -implementatie van verschillende onderwerpen in de zorg voor ouderen. Ook ben je verantwoordelijk voor het kwaliteitsmanagementsysteem. Momenteel zijn wij HKZ gecertificeerd.

Je draagt bij aan de ontwikkeling van medewerkers, de teams en de zorg. Je speelt een centrale rol bij het ontwerpen en ontwikkelen van strategieën en beleidsrichtlijnen. Je bent medeverantwoordelijk voor de voorbereiding, ontwikkeling, rapportage, presentatie, implementatie, uitvoering en evaluatie van o.a. onderzoeken, projecten, verwerking van klachtenprocedure, de meerjaren,- en andere plannen. Daarbij rekening houdend met de missie en visie van onze organisatie en binnen de gestelde kaders vanuit overheden, wet,- en regelgeving en relevante ontwikkelingen binnen de zorg.

Je draagt zorg voor een strategische samenwerking binnen de organisatie en ook op regionaal niveau met o.a. zorgorganisaties en samenwerkingspartners. Je werkt nauw samen met interne en externe stakeholders om de behoeften en doelen van de organisatie vorm te geven en te borgen.

Herken jij jezelf in dit profiel….Dan zoeken we jou.

Waar kom je te werken

Als beleidsmedewerker kom je te werken in ons zorgcentrum Cleijenborch. Cleijenborch is onderdeel van Stichting Ouderenzorg Noord-Beveland. Zorgcentrum Cleijenborch is een kleinschalig verpleeghuis in Colijnsplaat. Hier wonen zo'n 80 cliënten met een psychogeriatrische en/of somatische zorgvragen. We werken vanuit de behoeften en wensen van de individuele cliënt en geven dit zo gewoon als kan én op een kleinschalige wijze vorm. De vraag en behoefte van de cliënt is het uitgangspunt voor ons werk. De cliënt blijft zo lang mogelijk de regie over zijn eigen leven voeren.

Ook bieden wij wijkverpleging en verpleeghuiszorg thuis, , huishoudelijke hulp, huishoudelijke zorg en kunnen ouderen terecht voor dagbesteding.

Binnen de ouderenzorg hebben we te maken met een steeds complexer wordende cliëntengroep. We zitten middenin de transitie naar verpleeghuiszorg inclusief behandeling met een eigen specialist ouderengeneeskunde. Daarbij staat kleinschalig wonen en leven voorop en is specifieke aandacht voor deskundige teams, zinvolle dag, cliëntvriendelijke omgeving en eten en drinken.

Samen met de client en zijn familie en naasten onderzoeken we wat bijdraagt aan de kwaliteit van leven en hoe de client daarbij zoveel mogelijk zelf de regie kan voeren. Medewerkers en vrijwilligers zijn daarbij van essentieel belang en zij verdienen onze volle aandacht.

We zetten volop in op de zorg voor morgen en we zijn de eerste en enige zorgorganisatie die al 5 jaar op rij gecertificeerd is voor de Roze Loper.

We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt in onze organisatie.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt Hbo werk, -en denkniveau met aantoonbaar relevante werkervaring.

Je hebt een analytische blik.

Je hebt kijk op methodisch werken in de zorg.

Je bent een verbinder met een open blik.

Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden.

Je kunt mensen enthousiasmeren, draagvlak creëren en bij de les houden.

Je bent bekend met het schrijven van beleidsstukken en kunt deze op creatieve wijze aan uiteenlopende doelgroepen overbrengen.

Je hebt kennis van Office.

Je hebt kennis en interesse in wet,-en regelgeving rondom zorgthema's zoals Wet Zorg & Dwang, hygiëne en infectie preventie.

Je hebt kennis van en interesse in zorg en welzijn.

Wat wij je bieden

Een salaris conform CAO VVT ingeschaald in FWG 50 (hierbij houden we rekening met jouw relevante werkervaring)

Een contract voor 20-24 uur per week.

Vakantiegeld 8%. En eindejaarsuitkering 8,33%.

23 vakantiedagen per jaar.

Reiskostenvergoeding op basis van CAO VVT.

Werken in een ouderzorgorganisatie met ambitie.

De kans om inspirerende projecten tot een hoger niveau te tillen.

Contact

Als je belangstelling hebt en aansluit op het gevraagde profiel, ontvangen we graag jouw motivatie en CV uiterlijk donderdag 20 juni a.s. via e-mail adres

Adresgegevens

Stichting Ouderenzorg Noord-Beveland
Dokter Maasstraat 4
4486 BW ColijnsplaatFunctie:beleidsmedewerker
Startdatum:08-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ouderenzorg Noord-Beveland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zierikzeekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zierikzeekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zierikzee
  2. Beleidsmedewerker Ouderenzorg Noord-Beveland 08-06-2024

Bekijk ook andere vacatures