Aanvraag vergunning voor kabelwerkzaamheden ter plaatse Bettewaardsedijk 8 in Zierikzee

Aanvraag voor omgevingsvergunning

Waterschap Scheldestromen heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning voor een water gerelateerde activiteit ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor de aanleg van midden- en laagspanningskabels, trafostation verwijderen en een nieuw station plaatsen. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer VTH626. Waarom publiceert het waterschap dit bericht? Een omgevingsvergunning voor een water gerelateerde activiteit wordt bij het waterschap aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat het waterschap u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent. Wanneer neemt het waterschap een besluit over de aanvraag van de vergunning? Waterschap Scheldestromen heeft de aanvraag voor een omgevingsvergunning voor een water gerelateerde activiteit ontvangen op 11 april 2024. Het waterschap neemt daarover waarschijnlijk voor 12 juni 2024 een besluit. Het besluit wordt gepubliceerd door het waterschap met een nieuw bericht. Meer informatie? Indien u meer informatie wenst over de aanvraag kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 - 2461000.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Zierikzee. Bekijk alle Bekendmakingen zierikzee in .

https://zierikzeekrant.nl/bekendmakingen-zierikzee/

Deel dit bericht:

Redactie Zierikzeekrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Zierikzeekrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Zierikzee.

Gerelateerde berichten